De strandpaviljoens worden weer opgebouwd in Zandvoort aan Zee

0

Het Zandvoortse strand leent zich het gehele jaar voor een heerlijk dagje uit. Lekker uitwaaien met de hond of een verfrissende wandeling, gevolgd door een warme versnapering bij één van de vijf jaarrondstrandpaviljoens. Ondanks dat het strandseizoen nooit eindigt, kijkt het dorp reikhalzend uit naar het moment dat ook de overige paviljoens weer opgebouwd worden. Volgende week is het dan eindelijk zover, want vanaf 1 februari mogen ook de seizoensgebonden strandpaviljoens weer opgebouwd worden, waarmee de officieuze aanloop naar het mooie weer is begonnen.

Strand Zandvoort. Fotografie: Hans van Leuven/Madrieco.nl
Strand Zandvoort. Fotografie: Hans van Leuven/Madrieco.nl

Vanaf 1 februari komen de paviljoens uit de loodsen tevoorschijn en verschijnt het vertrouwde beeld van het Zandvoortse strand weer. De moderne strandpaviljoens lijken in weinig op ouderwetse strandtenten van weleer, maar des te meer op volwaardige restaurants op het strand, met ieder een eigen uitstraling en (uitgebreide) menukaart. Ook maken vrijwel alle strandpachters gebruik van glasplaten om hun terras af te schermen. Hierdoor kunt u altijd een plekje uit de wind vinden om van de voorjaarszon te genieten.

Breng dus niet alleen een bezoek aan het strand van Zandvoort aan Zee, maar stap zeker ook eens bij één van de strandpaviljoens binnen: dé ideale rustplaats na een fijne strandwandeling.

Meer informatie over het strand van Zandvoort is te vinden op www.vvvzandvoort.nl.

Advertentie