Leeskringdate: lezer zoekt leesclub

0

Informatieavonden in de Bibliotheek Haarlem Centrum en Bennebroek

Houd je van lezen en wil je je leeservaringen graag delen met anderen, dan is een leesclub misschien iets voor jou. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland organiseert twee informatieavonden over het starten van een leesclub.

Naast praktische informatie bieden de avonden ook gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en eventueel meteen een leesclub te beginnen. Op maandag 8 februari ben je van 20:00 – 21:30 uur van harte welkom in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). Een week later, op maandag 15 februari is de leeskringdate van 20:00 – 21:30 uur in de Bibliotheek Bennebroek (Kerklaan 6). De toegang is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren vooraf noodzakelijk via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Je interesse in literatuur en schrijvers kun je met anderen delen in een leeskring. In een leesclub kies je met elkaar boeken die je gaat bespreken. Maar waar moet je aan denken als je een leeskring start? Hoe kun je een bijeenkomst organiseren? Op welke manier kom je aan boeken en informatiemateriaal?
Op al deze vragen krijg je antwoord. Je kunt op deze avonden met andere bezoekers een leeskring vormen.

Bezoekers worden ook geïnformeerd over handige websites en de zogenaamde leeskoffer. De Bibliotheek stelt voor alle aangesloten leesclubs leeskoffers samen. In elke koffer zitten zeven exemplaren van dezelfde titel en achtergrondinformatie over het boek en de auteur.

Info

  1. Maandag 8 februari, van 20:00 – 21:30 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32)
  2. Maandag 15 februari, van 20:00 – 21:30 uur in de Bibliotheek Bennebroek (Kerklaan 6)

De toegang is gratis

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.