KSV Haarlem, een nieuwe vereniging in Haarlem

0

De KNSB heeft groen licht gegeven om kunstschaatsvereniging Haarlem aan te laten sluiten bij de bond. Dit nieuws betekent een impuls voor het schaatsen in de regio.

KSV Haarlem, een nieuwe vereniging in Haarlem.
KSV Haarlem, een nieuwe vereniging in Haarlem.

IJsbaan Haarlem is toch voornamelijk het mekka geweest voor het langebaanschaatsen en kunstschaatsen was alleen mogelijk via particuliere initiatieven. Vanaf heden kunnen de jeugd en volwassenen die het kunstschaatsen zich weer aansluiten bij een heuse vereniging en dus ook officiële wedstrijden rijden.

KSV Haarlem heeft als doelstelling heeft het schaatsen in regio Haarlem te promoten op elk niveau. Op recreatief niveau zullen de voorwaarden worden geschapen om zoveel mogelijk mensen kennis te geven van het kunstschaatsen. Op competitief niveau zal voor de wedstrijdrijders het hoogst haalbare worden nagestreefd.

Voor het schaatspubliek zal IJsbaan Haarlem eindelijk weer een decor vormen voor landelijke kunstschaatswedstrijden en zal de naam Haarlem ook worden uitgedragen in wedstrijden door heel Nederland.

Meer informatie is te vinden op de website van de vereniging: www.ksvhaarlem.nl.

- Advertentie -