Welke baan past bij mij?

0

Cursus in de Bibliotheek Haarlem Centrum

Ga je van (loop)baan veranderen omdat je moet of zelf wilt? In deze cursus van 3 dagdelen onderzoek je met trainer Michaël van den Elshout je leven en loopbaan ten behoeve van je toekomst.

De cursus vindt plaats op vrijdag 12 & 19 februari en 4 maart van 9:30 – 12:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). Het cursusgeld bedraagt € 35,-; niet-leden betalen € 40,-. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Zoek je een nieuwe of andere baan? Begin dan met het formuleren van je passende baan. Eén die je graag wil en ook reëel haalbaar is.

Belangrijk is je wens om een baan te vinden, die bij je past, past bij wat je wilt, wat je kunt en past bij je persoonlijkheid. Een baan die je zo graag wilt dat je ogen ervan gaan twinkelen als je eraan denkt. In deze cursus van 3 dagdelen onderzoeken we je leven en loopbaan ten behoeve van je toekomst. Dat doen we door oefeningen en door elkaar vragen te stellen. Je krijgt ook huiswerk mee. Tussen de 2e en 3e bijeenkomst kun je (tegen betaling) een individueel gesprek hebben met de trainer.

Trainer Michaël van den Elshout is 25 jaar loopbaan- en outplacement adviseur en heeft sinds 1999 een eigen praktijk. In deze cursus werkt hij samen met Misha van Dormolen, student Toegepaste Psychologie.

Na deze cursus kun je anderen op een inspirerende en geloofwaardige manier vertellen welke baan bij je past en waarom. Daarmee kun je je netwerkontwikkeling een boost geven, je CV en sollicitatiebrieven versterken en kun je in een sollicitatiegesprek de ander overtuigen van je geschiktheid voor de baan.

Info
Vrijdag 12 & 19 februari en 4 maart van 9:30 – 12:00 uur
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
Het cursusgeld bedraagt € 35,-; niet-leden betalen € 40,-

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.