Wel Australië maar geen Team USA bij Honkbalweek

0

Wegens sponsorverplichtingen heeft Team USA zich moeten afmelden voor het toernooi Honkbalweek Haarlem. Naar een ander zesde team wordt nu nog gezocht. De vijf landen die deze editie van de Honkbalweek zullen aandoen zijn: Nederland, Japan, Curaçao, Taiwan en Australië.

Team USA tijdens de Haarlemse Honkbalweek in 2014. Fotografie: (C)Hans van Leuven/Madrieco.nl
Team USA tijdens de Haarlemse Honkbalweek in 2014.
Fotografie: (C)Hans van Leuven/Madrieco.nl

Naast het “gewone toernooi” zal dit jaar voor het eerst een jeugdtoernooi worden gehouden waarvan de halve finales (16 en 17 juli) en de finale (23 juli) tijdens de Honkbalweek zullen worden gespeeld. Jeugdteams kunnen zich opgeven via www.honkbalweekhaarlem.

Honkbalweek Haarlem vindt plaats van 15 juli t/m zondag 24 juli 2016 in het Pim Mulier Honkbalstadion.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)