De Filmschuur lust je Rauw! Doe mee aan Shoot Your Shot #12

0

Al veel filmtalenten hebben meegedaan aan Shoot Your Shot #. Nu wordt het tijd om jouw filmtalenten te tonen. Ben je tussen de 15-21 jaar, hou je van films en wil je er nu ook echt één zelf maken? Doe dan mee aan dé filmcompetitie van de Filmschuur! Dit jaar is het thema RAUW. Het thema is bedoeld om inspiratie te krijgen bij het maken van je film. Anders valt het wel erg rauw op je dak ;). Je bent vrij in het genre (videoclip, animatiefilm, een prank) en de inhoud van je film. De duur van de film is minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten.

De Filmschuur kijkt uit naar de korte film die je gaat maken! Inschrijven kan vanaf 1 september t/m 1 oktober 2016 op www.shootyourshot.nl.

Deelnemers krijgen een Tips & Tricks workshop van een filmmaker aangeboden op donderdag 6 oktober en een montageworkshop op donderdag 3 november 2016. Uit alle inzendingen selecteert de Filmschuur een aantal films voor de finale op zo 11 december om 15.00 uur.

De winnende film wordt een week lang vertoond als voorfilm voor alle films in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio aangeboden en biedt EYE Film Instituut Nederland een plek aan in een jongeren jury van Moviezone op een van de grote filmfestivals in Nederland. De film die de publieksprijs wint, wordt vertoond voor een nog nader bekend te maken jongerenfilm in de Filmschuur.

Deelname aan Shoot Your Shot #12 kost € 10,00 per persoon (inclusief Tips & Tricks workshop, montageworkshop en toegang tot de finale). Dit bedrag kan ook betaald worden met de Cultuurkaart. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor apparatuur, opnames en montage. De Filmschuur biedt begeleiding op inhoudelijk gebied.

Filmschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem www.shootyourshot.nl.