Twee mannen zwaar mishandeld; getuigen gezocht

0

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling, die plaatsvond in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 september in de Koningstraat in Haarlem.

De politie kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag even na 04.00 uur telefonisch een melding binnen dat een man was mishandeld in de Koningstraat. Zij troffen daar een bloedende man aan met o.a. een hoofwond en een man die kwam aanlopen bleek eveneens gewond.

De man met de hoofdwond, een 32-jarige Haarlemmer bleek evenals de vriend mishandeld te zijn door een groep van 8 personen. Zowel de vriend als de 32-jarige Haarlemmer bleken ernstig letsel te hebben opgelopen: de 32-jarige Haarlemmer had een verbrijzelde oogkas en een gebroken kaak opgelopen. Beide mannen werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend en de politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 september in de Koningstraat, dat te maken kan hebben met deze mishandeling? Belt u dan s.v.p. met tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief). Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.