Muziek én Diner bij de Orangerie Elswout te Overveen

0

Op zaterdagavond 26 november 2016 vanaf 21.30 uur geeft De Haarlemse 6-mans coverband “Sitting on a Duck een spetterend gratis optreden in de Orangerie Elswout. Dit optreden mag u niet missen, al is het maar om één keer deze uniek locatie te bezichtigen tijdens de feeëriek aangeklede najaars-avond. De romantiek spat er vanaf ! Voorafgaand serveert het restaurant op reservering een herfstmenu.

Sitting on a Duck” is een 6-koppige Haarlemse Pop/Rock Coverband die van elke feest een succes maakt. De band achter de zanger Raymon bestaat uit ervaren muzikanten die het geweldig vinden om muziek te maken. “Sitting on a Duck” biedt een repertoire met covers van 1960 tot 2016 waarbij er naast strakke rock- en soulklassiekers ook ruimte is voor meer gevoelige nummers en de meest dansbare hits tot heden. Tijdens het optreden zal de band u uitnodigen om het bekende ‘Raad de Plaat’ live mee te spelen !

Info
Muziek én Diner op 26 november 2016
De Orangerie Elswout – Elswoutslaan 22 2051AE Overveen
Diner vanaf 18:00u, Reserveren? T: 023-5242639 E: info@orangerie-elswout.nl
Optreden Sitting on a Duck vanaf 21.30 uur, Gratis toegang, www.sittingonaduck.nl