Nationale 50+ Weekend in Zandvoort aan Zee

0

Op 5 en 6 november is het weer zo ver: het nationale 50+-weekend. Een weekend dat helemaal in het teken staat van de actieve 50+er en waarop de Zandvoortse ondernemer kan laten zien wat Zandvoort aan Zee allemaal te bieden heeft. Zij organiseren dit weekend namelijk een keur aan lekkere, spannende, actieve en creatieve activiteiten en workshops en bij een groot aantal winkels, restaurants en cafés kunt u genieten van leuke kortingsacties.

Op www.nationale50plusdag.nl vindt u een overzicht van alle activiteiten en acties die dit weekend plaats zullen vinden. Wat te denken van gratis wandelingen met gids over Circuit Park Zandvoort, door de Amsterdamse Waterleidingduinen op zoek naar herten of door het oude Zandvoort. Nieuw dit jaar is een Wisentenwandeling door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De sportieve 50-plusser komt dit weekend met activiteiten als duiken, mountainbiken en paardrijden ook niets te kort, maar houdt u meer van culturele, smaakvolle of creatieve activiteiten dan is dit ook mogelijk. Voor sommige activiteiten dient u zich van tevoren aan te melden, wees er dus snel bij!

Natuurlijk bent u tijdens het Nationale 50+Weekend van harte welkom bij VVV Zandvoort voor een gratis goodiebag vol met kortingsbonnen en cadeautjes.

Tijdens het Nationale 50+ Weekend parkeert u in het centrum en op de boulevard tegen een gereduceerd tarief. Van 1 november 2016 tot 1 maart 2017 betaalt u slechts € 0,50 per uur.