PvdA in gesprek over verwarde personen

0

Dinsdag 13 december in het Dolhuys

Het aantal incidenten met verwarde personen lijkt toe te nemen. Hoe komt dat? En hoe zit het in Haarlem met de zorg voor mensen met psychische problemen? Daarover organiseert de Haarlemse PvdA-fractie dinsdagavond 13 december een gespreksbijeenkomst in het Dolhuys, het museum over de historie van de geestelijke gezondheidszorg.

We gaan in gesprek met o.a. Marith Volp (Tweede Kamerlid PvdA), Martien Brander (gemeenteraadslid PvdA), ervaringsdeskundigen en zorgverleners. Ook geeft Jaap van der Stel, lector GGZ aan de hogeschool Leiden en onderzoeker bij GGZ inGeest, een prikkelende inleiding. Gespreksleider is Erwino Ouwerkerk.

De PvdA-fractie zal de uitkomsten van het gesprek gebruiken bij de besluitvorming over het nieuwe beleid over verwarde personen in de Haarlemse gemeenteraad.

De PvdA iedereen van harte uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en deel te nemen aan het gesprek. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)