Singer-Songwriter Festival in de Pletterij: Rebels without a Clue II

0
Pletterij

Op zaterdag 10 december biedt de Pletterij een podium aan zes singer-songwriters. De programmering van de avond wordt verzorgd door Maarten Veldhuis, een van Haarlems meest begenadigde singer-songwriters. Jarenlang verzorgde hij het programma in De Waag en De Appel, wat hem een wereldwijd netwerk opleverde. Er staan vier acts op het programma.

MV, oftewel Maarten Veldhuis, de organisator van de avond. Veldhuis is verantwoordelijk voor een groot aantal songteksten van collega singer-songwriters. Onder het pseudoniem Larry Cook debuteerde hij in 2003 met het soloalbum Greetings from Promiseville, dat werd opgenomen in de OOR jaarlijst.

Zanger/ gitarist Dutch Cassidy zal het podium betreden, samen met zijn vriend Gerry Castles op mandoline en gitaar. Hun act bestaat uit een mix van country en rock & roll.

Bob & Madelief geven het publiek een preview van wat binnenkort dé nieuwe Haarlemse jazzband gaat worden. De twee trakteren het publiek voor deze gelegenheid op een set frisse jazzstandards.

Het vierde optreden wordt verzorgd door liedkunstenaar Erny Green. De voormalige straatmuzikant brengt in februari zijn tiende album uit met door het leven getekende songs.

Info
Zaterdag 10 december, 20.00 uur.
De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem. De toegang is € 7,50 (onder 25 jaar € 5,00) en kaarten zijn te koop via www.pletterij.nl.