Kom op kerstavond naar het Zaanenpark en zing mee

0

Op zaterdag 24 december is er een kerstsamenzang in het Zaanenpark in Haarlem-Noord. Van 19.45 tot 21.30 uur zingt het koor Harlem Nocturne onder leiding van dirigent Geert Bremer allerlei kerstliederen.

Op het programma staan zowel Nederlands- als Engelstalige klassiekers. Jong en oud zijn van harte welkom om mee te komen zingen. Voor degenen die de teksten niet (meer) kennen: tekstboekjes zijn beschikbaar. De teksten komen ook op www.posthuis.info. Om de kelen te smeren wordt er glühwein en warme chocolademelk geschonken.

De kerstsamenzang wordt georganiseerd door de initiatiefgroep ‘Kerst in het Zaanenpark’ in samenwerking met de Stichting Posthuis Zaanenpark. Kom en zing mee op kerstavond in het Zaanenpark!

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)