Peuterbieb: kom lekker luisteren, spelen en dansen

0

In de Bibliotheek Haarlem Noord

Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb komt naar de Bibliotheek Haarlem Noord. Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal. Op vrijdag 3, 10, 17 en 24 maart zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170) om te luisteren, spelen en dansen. De toegang is gratis. We beginnen steeds om 10 uur. Je hoeft geen kaartje te reserveren.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

Info
Vrijdag 3, 10, 17 en 24 maart | 10:00 – 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl