Volgas netwerken en lekker rijden

0

2e SoBusinessRally 2017: Thema The Summer of ‘69

Na de zeer succesvolle eerste Haarlemse Businessrally van Societeit Vereeniging, gaan we in de tweede editie op voor de mooiste routes door Noord Holland. Met een lunch bestemming rondom Heerhugowaard en de finish op Circuitpark Zandvoort, weten we zeker dat ook dit weer een mooie rally wordt. De prijsuitreiking en diner vinden plaats in de Sociëteit Vereeniging.

Het is een eendaagse netwerk-toerrally met als thema The Summer of ‘69. Om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen, maken we gebruik van een professionele rallyorganisator en worden alle milieu- en veiligheidseisen in acht genomen. De inschrijving is begonnen en er is ruimte voor 50 equipes.

De tourrally is op vrijdag 2 juni 2017 en bedoeld voor old & youngtimers met bouwjaren van voor 2000. Jongere auto’s kunnen worden toegelaten als ze zeer bijzonder zijn. Een verzoek daarvoor (met foto) s.v.p. indienen bij Marco Mok. Het organisatiecomité reageert dan binnen een week.

Spanning & gezelligheid
We starten ‘s morgens met koffie en croissants op de Grote Markt in Haarlem. Als de navigatoren hun werk goed doen, komt iedereen langs de mooiste weggetjes die Noord-Holland te bieden heeft. Met de spannende behendigheidstest kunnen de coureurs laten zien wat zij in hun mars hebben. Tijdens enkele stops heeft iedereen voldoende gelegenheid om elkaar te treffen en samen te genieten van deze dag.

Sponsoring
Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar sponsors. Als sponsor komt uw logo op al het drukwerk en u krijgt een advertentie in het routeboek. Bel Mette van de Veer voor meer informatie op: 06 – 1613 1815. Sponsoring in combinatie met deelname is al mogelijk voor € 750,- excl. BTW. Inschrijving deelnemers De rally staat open voor iedereen die zakelijk actief is in de regio.

Inschrijven kost € 295,- (excl. BTW, je ontvangt een factuur). Dit bedrag is voor 2 personen en inclusief koffie met croissants, lunch en afsluitend walking diner.
Inschrijven kan via: SORALLY.NL.