Singer-Songwriter Festival in de Pletterij: Rebels without a Clue III

0

Op zaterdag 13 mei biedt de Pletterij een podium aan vier singer-songwriters. Gastheer Maarten Veldhuis is verantwoordelijk voor de samenstelling van deze avond en zal daarbij zelf ook een optreden geven. In 2003 maakte hij het soloalbum Greetings from Promiseville onder het pseudoniem Larry Cook. Dit album werd in datzelfde jaar opgenomen in de OOR jaarlijst.

De oprichter van de Wild ‘n Out formatie, Isaac Bullock, valt op door zijn soulvolle stemgeluid. Hij vermaakt het publiek met zijn mix van soul, reggae, hiphop en Afrikaanse invloeden.

Rijzende ster Yorrick van Norden scoorde in 2011 met zijn band The Hype een radiohit met de single ‘Do You Know?’. Na het opheffen van de band richtte hij zich op een solocarrière en behoorde in 2013 tijdens de Popronde tot de meest geboekte artiesten.

De vierde act zal worden vervuld door singer-songwriter, gitarist, muziekjournalist en schrijver Mark Ritsema. Sinds begin jaren negentig op het podium te vinden waarbij hij zichzelf begeleidt op de akoestische gitaar.

De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem. Het concert begint om 20:00 uur. De toegang is €10,- (onder de 25 jaar en voor houders van een HaarlemPas €7,50) en kaarten zijn te koop via www.pletterij.nl.

Advertentie