Overval op Gall en Gall Soendaplein

0

Op donderdagavond rond 18.30 uur is een drankwinkel aan het Soendaplein in Haarlem overvallen.

De politie kreeg donderdagavond een melding dat twee gewapende overvallers de Gall&Gall aan het Soendaplein hadden overvallen. Personeel in de winkel werd bedreigd met een wapen maar niemand raakte bij de overval gewond. Vanzelfsprekend heeft deze overval wel weer de nodige impact op het personeel en een aanwezige klant in de winkel.

Na de melding is de politie op zoek gegaan naar deze twee overvallers. De overvallers gingen er na de overval op een donkere scooter vandoor. De recherche heeft een onderzoek ingesteld om de daders van deze overval op te sporen

Getuigenoproep
De politie heeft donderdagavond een aantal getuigen gesproken en is nog op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over deze overval. Heeft u iets gezien in de omgeving van het Soendaplein donderdagmiddag of –avond, dat met deze overval op de Gall&Gall te maken kan hebben? Belt u dan s.v.p. met het overvallenteam in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.