Bevrijdingspop Afterparty in het Patronaat

0

5 mei vieren we de vrijheid. Eerst groots in de Hout tijdens Bevrijdingspop en daarna door naar de afterparty in Patronaat (gratis entree).

Het programma voor de afterparty ziet er als volgt uit:

DJ Jean, de master behind the wheels of steel, is een naam die onuitwisbare sporen heeft achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl (RESPECT THE SKILLZ!), maar vooral als toegewijd artiest.

Zer00’s Heroes neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen het internet nog traag was en alle cool kids een Nokia 3310 en MSN hadden. Toen zowel Beyoncé en Pharell als Arctic Monkeys en Franz Ferdinand op je televisiescherm verschenen tijdens je dagelijkse TMF-chatmomentje. Of het nu pop en indie, of dance en early urban is, de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond.

Spektrum XL is cutting edge drum & bass since 2005. Ze pakken letterlijk het hele drum & bass spektrum qua sounds en genres waar je simpelweg niet stil op kan staan. Residents Sektor & Subsequent weten precies hoe ze jouw avond tot een hoogtepunt kunnen brengen en de nacht van de vrijheid daarmee afsluiten.

Meer info hier!

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)