Geweld tegen de politie

0

In Haarlem zijn twee personen aangehouden wegens geweld tegen de politie.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was rond 00.50 uur was de politie aanwezig in de Tempeliersstraat waar een grimmige sfeer en een opstootje was ontstaan tussen een aantal personen. Een agressieve Haarlemse wilde hierbij een vuistslag aan iemand anders uitdelen toen een politieman tussenbeide kwam.

De 23-jarige vrouw was echter niet tot bedaren te brengen en sloeg om zich heen. De politieman probeerde de vrouw tegen te houden en aan te houden waarna beiden ten val raakten. Vanuit het niets viel een 25-jarige Haarlemmer de politieman aan en probeerde hem ernstig te verwonden. De politieman kreeg intussen hulp van toegesnelde collega’s. De man werd aangehouden en ingesloten.

De vrouw richtte intussen haar agressie op een politieagente door meerdere vuistslagen uit te delen. Ook de vrouw werd aangehouden, overgebracht naar het cellencomplex en ingesloten.

De politieman en de politievrouw raakten beiden door gewond. Tegen de Haarlemmers is proces-verbaal opgemaakt.

> Ook hier uw reclameboodschap plaatsen? Klik nu voor info!

Delen
Vorig artikelFoto’s en video Bevrijdingspop Haarlem 2017 [update]
Volgend artikelDe kleine Geschiedenis van Haarlem voor Dummies
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.