Dagworkshop tekenen op Buitenplaats Leyduin

0

De zeer ervaren docenten van het professionele instituut Buitenatelier organiseren op 5 juni (tweede Pinksterdag) van 10.30 tot 16.00 uur een verfrissende en leerzame workshop tekenen voor beginners of gevorderden. Ze leren u te kijken en zelf te interpreteren. Zo wordt ieder werk uniek. Ervaring is niet nodig.

Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang is een beschermd natuurgebied op de grens van Heemstede en Vogelenzang. Een fraai wandelbos van Landschap Noord-Holland waar het monumentale Huis Leyduin een prominente plek in neemt. Daar vindt de workshop plaats.

Het programma op 5 juni:
10.30 uur ontvangst met koffie en een biologische lekkernij van Gasterij Leyduin.
10.45 uur een korte rondleiding op de benedenverdieping van Huis Leyduin.
11.00 uur uitleg en inspiratie. Daarna zoekt u een mooie plek in de bosrijke omgeving. Bij regen kan er binnen of onder de overkapping worden gewerkt met uitzicht op het oude bos.
13.00 uur biologisch lunchbuffet, ook verzorgd door de Gasterij.
14.00 uur vervolg en afronding van het werkstuk met als afsluiting een galerij met de gemaakte werken.
16.00 uur einde van de dagworkshop.

Er zijn maar 20 plekken beschikbaar. Reserveer dus snel een plek op www.gaatumee.nl. De kosten zijn € 75,- p.p. en Hiervoor krijgt u: koffie en thee met een biologische lekkernij, het lunchbuffet, de hele dag koffie/thee en water, de rondleiding in Huis Leyduin en de workshop inclusief tekenmateriaal zoals papier, potlood en houtskool. Werkt u graag met pastelkrijt, breng dit dan zelf mee. De workshop is niet geschikt voor kinderen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het beheer van Buitenplaats Leyduin.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)