Niet alleen de geschiedenis leeft op de buitenplaats Leyduin

0

Het is plezierig wandelen op de buitenplaatsen van Zuid-Kennemerland. Zeker als u mee loopt met een gids van Landschap Noord-Holland. Tijdens deze excursie maakt u een wandeling op Woestduin en Vinkenduin. Daar hoort u van alles over deze bossen en dreven dat u nog niet wist.

De buitenplaatsen kennen een lange en rijke geschiedenis. Allerlei roemruchte families hebben zich hier vermaakt. Ze deden hun best indruk te maken en lieten hun geld rollen. Daardoor kunnen we nu nog steeds genieten van de lanen, waterpartijen, heuvels, bijzondere bomen en chique gebouwen. Onderweg maakt u ook kennis met allerlei dieren en planten die hier leven.

Wandelt u mee op zondag 21 mei van 10.00-11.30 uur? Startplek: Gasterij Leyduin, Tweede Leyweg 7, 2114 BG Vogelenzang. U kunt parkeren op de parkeerplaats aan de Manpadslaan. Kosten: € 7,- en € 3,- voor kinderen tot 12 jaar. Beschermers € 4,- en € 2,- voor hun kinderen tot 12 jaar. Reserveren kan op www.gaatumee.nl, maar ter plekke aanmelden en betalen is ook mogelijk.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)