Politie op zoek naar getuigen straatroof

0

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op donderdagavond plaatsvond op het Houtplein in Haarlem.

Omstreeks 23.30 uur was een 18-jarige man uit Heemstede bij een pinautomaat aan het Houtplein bezig met het pinnen van geld toen hij plotseling werd bedreigd door een man met een (mogelijk) vuurwapen en hij zijn geld moest afgeven. De dader liep met het geld weg in de richting van de Haarlemmerhout.

De dader is een man met een negroïde uiterlijk, een leeftijd van ongeveer 45 jaar oud en een lengte van 1,70 meter. Hij had een onverzorgd uiterlijk en een grijs/zwarte stoppelbaard. De man droeg een donkerblauwe pet, een vermoedelijk blauwe jas en een korte bruine broek. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.