Start reeks klassieke films in de Pletterij

0

Op woensdag 13 september start de reeks klassieke films op de woensdagmiddag in de Pletterij. Lenie Peetoom heeft weer een gevarieerd programma samengesteld.

We beginnen op de 13e met De Jantjes uit 1934 en eindigen op 13 december met Bleeke Bet, ook uit 1934. Twee klassiekers uit Nederland met bekende liedjes. Meezingen mag, want wie kent niet de liedjes als “Omdat ik zoveel van je houd” en “Ik wil gelukkig zijn” van Fien de la Mar.

En tussen september en december zijn er ook verschillende internationale films van bijvoorbeeld Hitchcock met Spellbound uit 1945, waarin Ingrid Bergman en Gregory Peck de sterren van de hemel spelen. In Casque ‘Or schittert Simone Signoret en dan is er ook de Japanse film Rashomon uit 1950 van Akira Kurosawa. Teveel om op te noemen. De klassieke films op woensdagmiddag zijn een constante waarde in de programmering van de Pletterij en zeker de moeite waard om eens voor langs te komen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten:€ 3,00 per persoon en voor jongeren en houders van een Haarlem Pas € 1,50. De voorstellingen beginnen op woensdagmiddag om 14.00 uur.

Kijk voor de volledige programmering op www. pletterij.nl. Reserveren kan ook via deze website.

De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem en is telefonisch te bereiken op 023-542 3540.