Haarlem Night Skate met “de Longest Mile”

0

Woensdag 13 juli was de vijfde Haarlem Night Skate van 2022. Start en finish was bij de IJsbaan in Haarlem. Iedere editie van de Haarlem Night Skate heeft een andere route. De vijfde route ging ook om 20:00 uur van start en was een echte Haarlem Night Skate klassieker; “de Longest Mile”.

Pauze bij de Stadsschouwburg
Na een mooie opwarmronde door Bloemendaal gingen de skaters over de Duinlustweg welke volledig vrij van verkeer was gemaakt. Deze “skate mijl” kon iedereen geheel op eigen tempo rollen. Aan het einde van deze Longest Mile rolden de skaters met elkaar naar de pauzeplaats.

Na de pauze nog een mooie finale!
Onder de begeleiding van motoren en vrijwilligers op skates (blockers) en de muziekwagen met trompettist rolde iedereen nog een fantastische ronde door het centrum van Haarlem.

Na de zomer 3 EXTRA edities
Met het succes van de eerste vier edities van seizoen 2022 hadden wij van de Haarlem Night Skate al snel door dat jullie er weer enorm van genieten. Wij doen dat ook! In overleg met alle instanties is goedkeuring verleend om nog drie extra edities te organiseren. Op woensdag 24 augustus, 7 september en 21 september gaan wij ook nog rijden. Zet deze datums dus ook dikgedrukt in je agenda! Dit wil je toch niet missen?

Een reportage van Foto Ad Schaap.

 

 

 

- Advertentie -