Wat verwacht jij van de Bibliotheek

0

Wat verwacht jij van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland en hoe ziet de Bibliotheek er in 2025 uit? De Bibliotheekmedewerkers proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn en nog meer rekening te houden met je verwachtingen en wensen als klant en bezoeker van de Bibliotheek.

Je kunt de bieb helpen door vier vragen in te vullen. Jouw inzending wordt gebruikt bij het vormen van een nieuwe visie, een toekomstplan voor de Bibliotheek.

Doe mee en win een e-reader of een Comfort abonnement. Vul vóór 30 november het vragenformulier in op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Neem deel aan het toekomstbeeldgesprek
Graag willen we niet alleen digitaal de mening peilen, maar ook met een aantal mensen om de tafel om in gesprek te gaan over dit toekomstbeeld. Wil je hieraan deelnemen op zaterdag 21 november van 10:30 – 12:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum, laat het ons weten! De deelnemers ontvangen van ons nog een bevestiging. Geef je op via info@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Info
Gesprek: Zaterdag 21 november | 10:30 – 12:00 uur
de Bibliotheek Haarlem Centrum
Inleveren enquête: vóór 30 november