Acquaphonica in de Pletterij

0

Acquaphonica is een vijfkoppige formatie onder leiding van de pianist en componist Federica Colangelo. Haar ervaring als muzikant loopt uiteen van het componeren voor klassieke ensembles tot het spelen van jazzstandards. De kern van deze invloeden worden gemengd in de muziek van het kwintet waarbij composities en arrangementen worden afgewisseld met improvisaties.

De naam ‘Acquaphonica’ beschrijft de draagwijdte en volheid van de klanken van dit project. De term verwijst naar de transparante vloeibaarheid van water in combinatie met de samenhangende luchtigheid van geluid.

Het kwintet kent een internationale bezetting met de Italiaanse Federica Colangelo (piano), de Amerikaanse Jon Bittman (altsax), de Nederlandse Matthijs Tuijn (gitaar), de Bosnische Srdjan Ivanovic (drums) en de Bulgaarse Mihail Ivanov (contrabas).

Info
Vrijdag 13 november in De Pletterij, aanvang 20.30 uur.
Toegang € 10,00. Jonger dan 25 jaar € 7.00. Pinnen is mogelijk.
Graag reserveren. Dit kan via reserveren@pletterij.nl of bel 023 542 35 40.
De Pletterij, Lange Herenvest 122, 2011BX Haarlem

- Advertentie -
Vorig artikelWat verwacht jij van de Bibliotheek
Volgend artikelSuper Snuffelmarkt met 300 kramen
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.