Collectieve Inkoop Zonnepanelen Vereniging Eigen Huis van start

0

Deze week is de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in Noord-Holland en Utrecht van start gegaan. Alle inwoners van Noord-Holland en Utrecht kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven.

Vereniging Eigen Huis is dé belangenbehartiger voor huiseigenaren en vindt dat iedereen recht heeft op duurzame en betaalbare energie. Daarom organiseert de vereniging de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Dit maakt het voor huiseigenaren makkelijk en voordelig om zonnepanelen aan te schaffen.

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen?
Vereniging Eigen Huis brengt geïnteresseerden in zonnepanelen samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd onder gekwalificeerde leveranciers. Zij bieden hun beste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem. De leverancier met het scherpste bod wint en stuurt iedere deelnemer een vrijblijvend aanbod op maat. Dit aanbod is inclusief installatie, monitoring en garanties. De kwaliteit van de leveranciers, de producten en de installatie worden bewaakt door Vereniging Eigen Huis.

Vrijblijvend inschrijven
Wie een vrijblijvend aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem wilt ontvangen kan zich vóór 1 november gratis inschrijven via www.eigenhuis.nl/zon.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)