Plastic Fantastic!

0

Kindervoorstelling in de Bibliotheek Schalkwijk

Duurzaam kindertheater Poespas Planet verzorgt op woensdag 11 oktober van 15:00 – 16:00 uur een voorstelling, waarin afval opruimen en recyclen op ludieke wijze aandacht krijgt. Kinderen van 4 t/m 10 jaar zijn van harte welkom bij deze voorstelling in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2). Reserveer online een gratis kaartje voor jou en je kind via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Nina kijkt verwonderd naar alle troep op straat. Ze zou er best iets aan willen doen, maar ze droomt ook van een leven vol spullen, nieuwe kleren, beroemd zijn, glamour…! Ze ontmoet twee mensen die elk een wereld vertegenwoordigen: Mevrouw Eco die alles groen wil en meneer Ego die het allemaal niks kan schelen als hij maar beroemd wordt. Met hulp van de kinderen, liedjes, dansjes en verschillende ervaringen leert Nina de middenweg tussen de twee bewandelen. Hip en groen kunnen best hand in hand gaan!

Info
Woensdag 11 oktober | 15:00 – 16:00 uur | Gratis | Kinderen 4 – 10 jaar
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem Schalkwijk

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)