Vintagemarkt voor het goede doel in Het Zaeltje

0

Op zaterdag 25 november a.s. zal er in Het Zaeltje aan de Hoofdmanstraat 12b Haarlem een gezellige vintagemarkt plaatsvinden, waarbij allerlei spulletjes te koop zijn, maar ook een groot aantal handgemaakte artikelen, zoals cadeau-artikelen, 3D-kaarten, mutsen en omslagdoeken.

De volledige opbrengst van de markt komt ten goede aan Stichting De Stampertjes in Bloemendaal; een dagopvang voor kinderen van 0 tot 5 jaar met een beperking en een ontwikkelingsachterstand. Deze opvang wordt geheel gerund door vrijwilligers.

Info
Zaterdag 25 november van 13.30 tot 16.00, opbrengst gaat naar Stichting Het Stampertje in Bloemendaal.
Meer informatie over de opvang is te vinden op www.destampertjes.nl.
Toegang tot deze markt is gratis, de bar is open voor een drankje.
Locatie: Het Zaeltje, Hoofmanstraat 12b, 2013 DR, Haarlem, www.hetzaeltje.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)