Rotaract Haarlem maakt uitje voor de kidsclub van het Inloophuis Kennemerland mogelijk

0

Rotaract Haarlem organiseerde de eerste clubquiz in Club Ruis voor het goede doel: het Inloophuis Kennemerland, leven voor en leven na kanker. De club heeft niet zomaar voor dit doel gekozen, want twee clubleden hebben hun vader aan deze verschrikkelijke ziekte veel te vroeg verloren.

Via de beursvloer Haarlem van Bedrijf & Samenleving kwam Rotaract Haarlem in contact met het Inloophuis en kwam snel tot een ideale match: de kidsclub een uitje naar Circus Renz bezorgen met ouders en vrijwilligers.

Omdat kanker niet alleen lichamelijk en emotioneel alles op zijn kop zet, is het voor velen ook nog eens een financiële killer. Daarom kunnen veel mensen die hiermee te kampen hebben niet meer een gezellig dagje weg met hun kinderen. Hier wilden wij als club iets aan doen.

Afgelopen zondag heeft Rotaract Haarlem een super geslaagde clubquiz neergezet met wel 19 teams en in totaal 100 deelnemers! Zelfs de sneeuw kon niemand tegenhouden om te komen. Tussen de vraagrondes door werden er loten van een euro verkocht, waar je echt de mooiste, leukste en lekkerste prijzen mee kon winnen. Al deze prijzen werden gesponsord! Iedereen was ongelooflijk gul en hiermee is op 1 avond wel liefst 1250 euro opgehaald!

Rotaract Haarlem bedankt iedereen die heeft meegeholpen aan deze geweldige avond! De kids, ouders en vrijwilligers gaan een dag circus tegemoet en kunnen hopelijk even alle ellende vergeten dankzij jullie.

Rotaract Haarlem wil iedereen een gezond 2018 toewensen!