Betoverend Jazzduo Nagel/Van der Aa in de Pletterij

0

Zondagmiddag 18 februari staat het vernieuwende duo van contrabassist Jonathan Nagel en zangeres Marithé van der Aa op het podium van de Pletterij. De twee brengen ons terug tot de basiselementen van de muziek.

Een concert met een contrabas en een expressieve stem. Meer niet. Maar toch is het een complete band. De emotionele expressie van de zang van Marithé klinkt fonkelend en helder in combinatie met de warme klank en rauwe expressie van de contrabas van Jonathan.

De songs verhalen over het leven van alledag. Het zijn persoonlijke verhalen hoe jonge mensen in deze maatschappij opgroeien. De steeds toenemende snelheid, de commercialisering, de eenzaamheid en verwarring. Maar tegelijkertijd de liefde voor het leven. Nieuwsgierig naar wat de toekomst hun generatie zal brengen.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door jazzX. Sinds de overheid enkele jaren terug de subsidies voor kunst kortte, zijn veel podia voor moderne jazz gesloten. De conservatoria leveren ieder seizoen onophoudelijk excellente jazzmusici af, maar de gelegenheid om on stage het talent verder te ontwikkelen ontbreekt. jazzX biedt hen die mogelijkheid wel en heeft in het seizoen ’17-’18 zeven afwisselende concerten van de jongste generatie jazzmusici geprogrammeerd op de (eenna-) laatste zondagmiddag van de maand.

Dit optreden is geselecteerd door We Are Public Haarlem, houders van de We Are Public Pas hebben gratis toegang.

Info
Locatie: Pletterij, Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem
Aanvang: 16.00 uur, zaal open 15.30 uur
Toegang: € 10,00 / Haarlempas en bezoekers onder 25 jaar betalen € 7,50
Reserveren via www.pletterij.nl

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)