Debatcafé Pletterij: wat geeft Haarlem mee aan de college-onderhandelaars?

0

Op dinsdag 17 april vindt het maandelijkse Pletterij Debatcafé plaats. Terwijl de politieke partijen onderhandelen over een nieuw bestuur van de stad, vertellen acht vertegenwoordigers uit verschillende sectoren van de Haarlems samenleving wat er, wat hen betreft, de komende vier jaar in Haarlem moet gebeuren.

Vertegenwoordigers uit de wereld van cultuur (Tamara Sterman, directeur van 37PK), economie (Faridah Azimullah, voorzitter MKB Haarlem), jongeren (Lodewijk de Ruiter, jongerenwerker), woningbouw (Henk Sloos, kritisch volger woningbouwbeleid), veiligheid (Frank Hilterman, wijkraadvoorzitter Meerwijk), sport (Jerry Buitendijk, stichting Sport Support Kennemerland), onderwijs (middelbare schooldocent Tom Puts) en welzijn (nbtm).

De aanbevelingen van de sprekers worden gebundeld en meegegeven aan de onderhandelaars voor het nieuwe college van burgemeester en wethouders dat Haarlem de komende vier jaar zal gaan besturen.

Het Pletterij Debatcafé is een gevarieerd programma met veel actueel Haarlems nieuws, interviews, muziek, columns, poëzie en debat. De debatleiding is in handen van Annemieke Windt en Erwino Ouwerkerk.

Info
Debatcafé begint om 20.00 uur, de toegang is € 3,00, voor houders HaarlemPas en jonger dan 25 jaar € 1,50. Reserveren via www.pletterij.nl. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.