Milo Lunstroo is de nieuwe Kinderburgemeester van Zandvoort

0

Het is weer gelukt, Zandvoort wordt tijdens de Kids Adventure Week geleid door een Kinderburgemeester. Het blijft elk jaar weer een moeilijk klus om een nieuwe Kinderburgemeester te kiezen. Enthousiaste brieven kwamen binnen en kies dan maar eens. Uiteindelijk heeft Zandvoort Marketing de moeilijke knoop doorgehakt: Milo Lunstroo heeft het van 27 april t/m 5 mei voor het zeggen in Zandvoort.

In de brief van de tienjarige Milo Lunstroo liet hij duidelijk merken dat hij buiten spelen erg belangrijk vindt en graag anderen kinderen wil stimuleren meer naar buiten te gaan. Toen tijdens het gesprek naar voren kwam dat hij ook zeer geïnteresseerd is in de politiek werd duidelijk dat hij de juiste kandidaat is voor deze functie.

Stoere activiteiten
Tijdens de Kids Adventure Week staat buiten spelen centraal. Dat kan ook niet anders met zulke fantastische buitenspeelplekken als het strand, het circuit, de boulevard, het dorp en de natuur. En op al deze plekken worden supertoffe veelal stoere activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van een stormbaan op het Kerkplein, een hertenwandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, zeilbootjes bouwen en testen op het strand, leren surfen, slippen met een auto, buiten koken met de Kampvuurkok op het Gasthuisplein en als afsluiter van de week weer een echte kartbaan op de boulevard! Er is eigenlijk te veel om op te noemen.

Veel van de activiteiten worden door, of in samenwerking met, Zandvoortse ondernemers georganiseerd. Om alles in goede banen te leiden, is aanmelding voor sommige van de activiteiten noodzakelijk. Voor meer informatie over de activiteiten kijk je op www.kidsadventureweek.nl.

Installatie Kinderburgemeester
Op 27 april, Koningsdag, om 11.40 uur wordt Milo officieel geïnstalleerd op het Raadhuisplein om vervolgens meteen zijn eerste officiële taak als Kinderburgemeester uit te voeren: het openen van de Kinderspelen tijdens Koningsdag. Op zaterdag 28 april opent de Kinderburgemeester officieel de Kids Adventure Week en op zondag 29 april mag Milo het startsein voor het Heldenplein geven. In de loop van de week zijn er nog verschillende gelegenheden waar Milo als Kinderburgemeester zijn opwachting maakt. Natuurlijk blijft er genoeg ruimte in zijn agenda over om zelf ook aan verschillende activiteiten mee te doen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)