Geef stress geen kans om in te checken

Open Ochtend… in de Bibliotheek op het station

0

Op donderdag 27 september om 8:00 uur gaat de Open Ochtend van start met een ontspanningssessie. Ariënne Post van Lab30 laat haar 8-stappenplan zien, waardoor jij stress buiten de deur en je vakantiegevoel nog even vast kunt houden.

De inspiratiesessie is in de Bibliotheek op het station (middenperron, spoor 3/6). De toegang is gratis, maar reserveer in verband met het ontbijt een kaartje online via de www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Hoge schouders, strakke nek, hoofdpijn. Jouw manier van leven kan voor veel prikkels zorgen en dat geeft stress! Je kan je lichaam helpen met ontspannen door specifieke drukpunten te gebruiken. Daar hoef je geen reiki-master voor te zijn. Vanuit ontspanning kom je beter te weten waar je naar verlangt of waar je behoefte aan hebt. Om zo je dromen te realiseren. Doe mee en stap superontspannen de trein in!

Open Ochtend
Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij we mensen meer inzicht bieden in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, creativiteit en ondernemerschap.

Info
Donderdag 27 september | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station, middenperron, spoor 3/6