Herfstvakantie = Cinekid in de Filmschuur

0

Van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober staat de Filmschuur in het teken van Cinekid: negen dagen lang zijn de allerbeste jeugdfilms te zien. Ook dit jaar wordt Cinekid in de Filmschuur afgesloten met de Springende Spruiten Disco met DJ Belle.

Tijdens Cinekid on Tour zijn de volgende twee films dagelijks te zien: Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes (4+), een animatiefilm over inspecteur Gordon de pad en zijn assistent, de muis Paddy. De tweede film is Los Bando (7+), een crazy komische road movie vol avonturen met de rockband ‘Los Bando’.

Voor de allerkleinsten zijn er zes korte fantasievolle animatiefilms te zien waarin dieren de hoofdrol spelen: Beestenboel (3+). Kinderen die van mysteries houden kunnen hun hart ophalen bij de tekenfilm De Buurtspion (6+), waarin Agatha Christine in de kelder van haar nieuwe huis een detectivebureau begint. Van de makers van ‘Ernest & Celestine’ komt de nieuwe hartverwarmende animatiefilm De grote boze vos en andere verhalen (6+). In Koningin van Niendorf (9+) tenslotte, volgen we de lome zomervakantie vol avonturen van de tienjarige Lea.

Op zondag 28 oktober wordt Cinekid feestelijk afgesloten met de razend populaire Springende Spruiten Disco in Café Toneelschuur. DJ Belle zorgt voor veel swingende dansmuziek. Gratis toegang voor iedereen!

Het programmaboekje voor Cinekid is af te halen bij de Filmschuur. Ook is het programma te vinden op www.filmschuur.nl/cinekid.

Kaarten bestellen kan op www.filmschuur.nl, telefonisch via 023 517 39 10 of aan de kassa van de Filmschuur. De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 11:30 uur tot 21:45 uur en op zaterdag en zondag van 10:30 uur tot 21:45 uur.

Filmkaarten kosten € 6,- (kinderen t/m 12 jaar). Bij groepen van 4 of meer kinderen zijn de kosten € 5,- per kind. Volwassenen betalen voor filmkaarten € 8,00 of € 6,00 met Vriendenpas of CJP. De Springende Spruiten Disco is gratis toegankelijk.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)