Hoe bewaar je de rust tijdens de feestdagen?

Mamacafé in de Bibliotheek Haarlem Noord

0

De decembermaand is de meest feestelijke, gezellige tijd van het jaar. Maar ook de drukste: Sinterklaas, kerstvakantie-activiteiten, bezoekjes aan vrienden en familie, diners voorbereiden en cadeautjes kopen. Hoe blijf je daarbij ontspannen?

Kom woensdag 7 november naar het Mamacafé in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). Je hoort daar hoe je de rust in je gezin kunt bewaren tijdens de feestdagen. Loop gewoon binnen tussen 10:00 – 11:30 uur – aanmelden is niet nodig – en neem je baby of peuter gezellig mee. Het Mamacafé is gratis te bezoeken en wordt georganiseerd in samenwerking met het Jeugdgezondheidscentrum Kennemerland en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Elke eerste woensdag van de maand ben je in de Bibliotheek Haarlem Noord van harte welkom bij het Mamacafé: dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen. Tijdens het Mamacafé spreken we elkaar onder het genot van een kop koffie over onze kinderen, opvoeden en hoe je werk en kinderen combineert. Ook wisselen we tips uit, bijvoorbeeld over leuke kinderboeken.

Info
Woensdag 7 november | 10:00 – 11:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Advertentie