Vijfde editie van Serieus Request voor Dieren van start gegaan

0

De vijfde editie van Serieus Request voor Dieren is weer van start gegaan. Nederlandse organisaties die zich richten op dieren en hun welzijn hebben de kans hun Serieus Request te verwezenlijken.

Na winnaars als Dierenthuis, Waar is onze Angel, Kat in Nood II en Second Chance foundation strijden momenteel 33 organisaties om de winst.

Ons initiatief is eigenlijk een vette knipoog naar de 3FM actie. Echter willen wij graag aandacht voor de hulp aan dieren, zoals wij zelf ook al bijna 22 jaar onbezoldigd geven.“, aldus een woordvoerder van Stichting Dierenhulp die deze wedstrijd organiseert.

Er kan een stem op een van de deelnemers uitgebracht worden via de website Serieus Request voor Dieren. De actie loopt tot en met 26 december er er wordt al flink gestemd op de verschillende initiatieven.

Wij hebben vijf jaar terug deze actie gestart om aandacht te vragen voor de veelal kleinere organisaties die verschrikkelijk goed werk doen voor dieren. Ook wij zijn geen grote organisatie en hebben al jaren gemerkt dat je als kleine organisatie heel veel buiten de boot valt bij de grote geldschieters. Die zien je simpelweg niet staan of komen met een pakket regels waaraan je als kleine club simpelweg niet kunt voldoen. En zo blijven de geldstromen altijd naar de grote miljoenen organisaties gaan. Wij hebben een gelbedrag begin dit jaar gereserveerd en vragen zo aandacht voor kleinere dierenorganisaties die goed doen.”, aldus Stichting Dierenhulp.

Website: www.dierenhulp.nl
Serieus Request voor Dieren: dierenhulp.nl/SerieusRequestvoorDieren/