Storytrail stadswandeling door Haarlem

Zondag 2 december

2

Op zondagmiddag 2 december kunt u de geschiedenis van Haarlem beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Ga mee en beleef de woelige historie van Haarlem tijdens een wandeling vol meeslepende avonturen voor jong en oud.

Een van de grootste helden van Haarlem was natuurlijk Kenau Hasselaer. Tijdens het beleg van de stad in de Tachtigjarige Oorlog liet zij de soldaten van het Spaanse leger sidderen van angst. Samen met uw mede-wandelaars beleeft u dit historische beleg en ondervindt u aan den lijve hoe de bloedstollende strijd verliep. Maar tijdens deze Storytrail stadswandeling leert u nog veel meer Haarlemse helden kennen. Zoals Laurens Janszoon Coster, uitvinder van de boekdrukkunst, die in Haarlem liefst zeven standbeelden kreeg. En Pieter Teyler, de grote weldoener die de stad zijn rijkdom en kunstverzameling schonk. Verteller Franciscus wekt hen allemaal tot leven met een vermakelijke mix van historie, theater en sterke verhalen.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 2 december 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

2 REACTIES

Comments are closed.