Woensdag 27 mei: Online Open Avond bij Inholland Haarlem

Aankomende hbo-studenten kunnen zich online oriënteren op studie

0

Na de drukbezochte Online Open Dag op 4 april jl. organiseert Hogeschool Inholland Haarlem op woensdag 27 mei van 17.00 tot 20.00 uur een Online Open Avond. Zo kunnen studiekiezers zich opnieuw online oriënteren op diverse hbo-opleidingen. Online oriënteren is een belangrijke stap in het keuzeproces van studiekiezers met de aanmelddatum van 1 juni 2020 in aantocht.

Inholland Haarlem vindt het in deze tijd zeer belangrijk om aankomende studenten te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Binnen Hogeschool Inholland is de afgelopen periode hard gewerkt om zowel het onderwijs voor huidige studenten als oriëntatiemogelijkheden voor studiekiezers online aan te bieden. Op 27 mei 2020 vindt de laatste Online Open Avond van 17.00 – 20.00 uur plaats van dit collegejaar. Studiezoekers kunnen op hun mobiel of laptop live opleidingspresentaties volgen, video’s bekijken en direct chatten met studenten en docenten. Ook zal Inholland Radio weer een live programma maken. Ze laten studenten en docenten van verschillende opleidingen aan het woord over hun ervaringen. Kijk voor meer informatie op: www.inholland.nl/opendag.

Proefstuderen achter je bureau
Naast de Online Open Avond biedt Inholland Haarlem studiekiezers de mogelijkheid om online te komen proefstuderen. Waar een studiekiezer voor de Corona-crisis fysiek een dag kon meelopen om te kijken of de studie bij hem of haar paste, biedt Hogeschool Inholland nu een digitale variant aan. Het programma van Online Proefstuderen verschilt per opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld online college volgen, aan de slag gaan met een casus, een workshop bijwonen en online meelopen met studenten. Docenten en studenten staan online klaar en beantwoorden graag alle laatste vragen. Meer informatie: www.inholland.nl/proefstuderen.

Iedereen die na de zomer met een hbo-opleiding wil starten, kan zich tot 1 juni 2020 aanmelden.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)