Radio-livechat met burgemeester Jos Wienen

Voor alle Haarlemmers

0

De Haarlemse burgemeester Jos Wienen heeft dinsdagavond 26 mei van 18.00 tot 19.00 uur de vierde live-chat. Een nieuwe vorm, waarmee ook weer een andere groep Haarlemmers wordt bereikt. De burgemeester is aanwezig in de studio van Haarlem105 om vanuit daar via radio, maar ook via de Facebook- en Instagrampagina van gemeente Haarlem vragen van Haarlemmers over de coronacrisis live te beantwoorden.

De livechat wordt door Haarlem105 gepresenteerd waarbij enkele vragen nu ook direct live in de uitzending gesteld kunnen worden. Passend bij een radioprogramma wordt het geheel afgewisseld door muziek. Haarlemmers kunnen hiervoor ook een verzoeknummer aanvragen. De uitzending is ook te volgen via Haarlem105 tv.

Haarlemmers kunnen alle vragen over de coronacrisis, die hen bezighouden, aan de burgemeester stellen. Zijn er vragen aan de burgemeester over de gevolgen van het coronavirus, wat is zo belangrijk aan die anderhalve meter afstand en welke maatregelen gelden speciaal voor Haarlem? Of zijn er zorgen over ouderen, waar kun je vertellen over initiatieven voor anderen, mag je nog naar buiten en met hoeveel mensen dan, welke ondersteuning is er voor ondernemers?

Vragen stellen en de livechat volgen

Uitzending volgen?
Radio via: 89.9 FM, Kabel: 103.3 FM of via Haarlem105.nl/live TV via: Haarlem105.nl/tv of Ziggo TV Haarlem kanaal 36, Ziggo TV Heemstede kanaal 43, KPN en XS4ALL TV kanaal 1323 en T-Mobile kanaal 719.

Niet alle vragen komen aan bod, maar de burgemeester gaat zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)