023jazz.nl, website voor jazz- en bluesconcerten in Haarlem, gelanceerd

0

Op zaterdag 11 september, tijdens het jazz- en blues Open Podium-programma bij de start van het cultureel seizoen, is in de Kleine Zaal van de Philharmonie de nieuwe website 023jazz.nl gelanceerd. Dit gebeurde na een toelichting van Thomas Toussaint van de Haarlemse Bluesclub en Arno Duivestein van de Pletterij over het ontstaan van de website en een korte toespraak van muziekjournalist Peter Bruyn.

Na jarenlange ‘droogte’ worden in Haarlem weer steeds meer jazz- en bluesconcerten geprogrammeerd. Dit gebeurt over de volle breedte van deze muziekstroming. Van mainstream, tot jong talent, tot blues, tot hip, tot hedendaags en impro. Daarmee lijkt Haarlem weer iets van de naam ‘jazzstad’ waar te maken. Genoeg reden voor de verschillende organisatoren om een gezamenlijke website in het leven te roepen waarop alle jazz- en bluesconcerten die in Haarlem en omgeving plaats vinden zijn terug te vinden. In navolging van Utrecht, 030jazz, en Den Haag, 070jazz, lag de naam voor de hand.

De initiatiefnemers van 023jazz zijn Haarlem Blues Underground/ the Wolfhound, Haarlem 105, Het Verhalenhuis, JazzX voor jonge jazz, Patronaat, de Haarlemse Bluesclub en de Pletterij.

De video is gemaakt door John van der Wal / 023TVonline.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelEen leuke werkdag hooien op Leyduin
Volgend artikelHAARLEM CLEANUP DAY voor KIDS bij BUUV en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

Geef een reactie