Het nieuwe boek van Antoon Erftemeijer uit Haarlem is verschenen: “De kleinzoon van Vincent”

0

Op vrijdag 10 september is het nieuwe boek ‘De kleinzoon van Vincent’ van Antoon Erftemeijer verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een hoogbejaarde man brengt een bezoek aan de Leidse woning van kunstdetective Peter Hunter. Hij vraagt om hulp bij de vervulling van een laatste, ingrijpende wens. De detective houdt de zaak eerst af, maar raakt er tijdens een reisje naar Parijs met zijn medewerker Jos Niewindt toch bij betrokken. Het tweetal ontdekt iets bij het graf van Vincent van Gogh in Auvers-sur-Oise, waarna in Amsterdam een dramatische ontknoping plaatsvindt.

Over de auteur
Antoon Erftemeijer is kunsthistoricus, beeldend kunstenaar en schrijver. Van hem verschenen eerder de verhalenbundel Ogentroost en de roman Dura Mater. De kleinzoon van Vincent is deel vijf in de reeks ‘Peter Hunter-detectives’. Eerder verschenen Een Halszaak in Haarlem, Het rode bruidje, De apostel van Bern en Een Venetiaanse bruiloft.

Boekgegevens
Titel: De kleinzoon van Vincent
Auteur: Antoon Erftemeijer
Verschijningsdatum: 10-09-2021
Aantal pagina’s: 94
ISBN: 9789464317633
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 16,99
Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelVoormalige kapel in Haarlem getransformeerd tot imposante galerie
Volgend artikelVerse vis in eeuwenoude kerk
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.