Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 kiezen Haarlemmers de richting die de stad op gaat. PvdA Haarlem schrijft daarom aan een nieuw verkiezingsprogramma en geeft iedereen de kans om over het programma mee te denken via een korte enquête met negen oprechte vragen.

Welk punt mag zeker niet ontbreken in het PvdA-programma?
De vragen gaan over de wooncrisis, de klimaatcrisis en over gelijke kansen voor alle Haarlemmers. Mogen de lokale belastingen iets omhoog om meer te doen voor gelijke kansen? Mogen er op meer plekken binnen de gemeentegrenzen windmolens worden geplaatst om op tijd een duurzame stad te zijn? En welk punt mag zeker niet ontbreken in het PvdA-programma? Haarlemmers hebben tussen 11 en 30 september de tijd om de korte enquête in te vullen.

Link naar de enquête: pvdaverkiezingenhaarlem2022.questionpro.eu

Events, de buurten in en in gesprek met experts
De korte enquête is niet de enige manier waarop Haarlemmers kunnen meedenken met het verkiezingsprogramma. Vanaf 25 september gaat de partij weer de buurten in. De Bomenbuurt is als eerste aan de beurt. Ook zijn er verschillende themabijeenkomsten in voorbereiding, die dit najaar zullen plaatsvinden in de Pletterij.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelInspraak concept Huisvestingsverordening 2022 van start
Volgend artikelWereldberoemd pianotrio speelt in Bloemendaal
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

Geef een reactie