Wereldberoemd pianotrio speelt in Bloemendaal

0

Op zondag 26 september om 11.00 uur treedt het wereldberoemde pianotrio Shaham Erez Wallfisch op in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Op het programma staan werken van Beethoven, Brahms, Bloch en Arensky.

 

Trio Shaham Erez Wallfisch bestaat uit drie van de beste internationale instrumentalisten die vandaag de dag optreden. In 2009 bundelden deze drie geweldige musici hun krachten en sindsdien behoort het pianotrio tot de wereldtop. Violist Hagai Shaham, pianist Arnon Erez en cellist Raphael Wallfisch wisselen soloprojecten af met het naar hen genoemde trio. Ze worden geroemd om de rijke, intense klank in hun samenspel. Ze treden regelmatig op in het Concertgebouw in Amsterdam en zijn daar ook deze maand te horen.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtendconcerten die worden gegeven in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Diversiteit in het aanbod staat voorop: van solisten tot ensembles en zowel instrumentaal als vocaal.

Info
Datum: zondag 26 september 2021
Aanvang: 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur)
Adres: Bloemendaalseweg 158, 2051 GJ Bloemendaal
Entree: Prijs losse kaarten: € 24. Jongeren 25 jaar: € 12.
Kaartverkoop: Uitsluitend online via www.muzenforum.nl

Voor het concert is ook een coronatoegangsbewijs nodig.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelPvdA vraagt alle Haarlemmers mee te denken met het verkiezingsprogramma
Volgend artikelEen leuke werkdag hooien op Leyduin
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.