Nu nog leuker winkelen in Haarlem tijdens de decembermaand

0

Drie nieuwe thematische winkelfolders

Dat Haarlem de beste winkelstad is wist iedereen allang! Maar dat je nu ook heel gericht kunt shoppen met een thematische winkelfolder, dat is nieuw. Zeker met de feestdagen op komst wordt winkelen met één of meerdere van deze folders in de hand een stuk makkelijker, maar vooral ook veel leuker.

De folder “Antiek- en Curiosawinkels’ is speciaal bedoeld voor de brocante- en antiekliefhebbers en voert de bezoeker naar de verborgen en unieke curiosawinkeltjes, antiekzaken en antiquariaten. Deze folder staat garant voor een dagje lekker struinen door de stad langs o.a. sieraden, kleine cadeautjes, nostalgisch speelgoed, glaswerk, antiquarische boeken, antieke meubels.

Voor iedereen die dol is op hippe vintage en retrokleding en dito accessoires is de Vintagewinkelfolder ontwikkeld. Deze folder zorgt ervoor dat er geen winkeltje gemist wordt in de jacht naar dat ene bijzondere jasje of die (ooit) peperdure merkbroek.

En omdat Haarlem een echte kinderstad is, kan een de Kinderwinkelfolder in deze winkelfolderreeks zeker niet ontbreken. Haarlem heeft ontzettend veel leuke kinderwinkels. Of het nou om kinderkleding, bijzonder speelgoed, een mooi kinderboek of knutselspulletjes gaat, in de beste winkelstad van Nederland slaag je altijd.

De thematische winkelfolders zijn gratis verkrijgbaar bij VVV Haarlem, Grote Markt 2 of te downloaden via haarlem.nl.

- Advertentie -