Denise de Boer nieuwe adjunct directeur Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem

0

Vanaf 1 juli 2015 gaat Denise de Boer aan de slag als adjunct directeur van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem. Als rechterhand van algemeen directeur Ann Demeester richt zij zich op het versterken van de fondsenwerving en de interne organisatie.

Denise is afkomstig van het Amsterdam Museum waar zij de functie van Teamleider Fondsenwerving & Sponsoring heeft vervuld. Zij heeft een opleiding Bedrijfseconomie (Finance) én Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Als adjunct directeur gaat zij de voorwaarden scheppen voor het optimaal realiseren van de artistieke plannen van de algemeen directeur. Daarbij levert zij een actieve bijdrage aan de financiële, personele en organisatorische ontwikkeling en beleidsvorming van het museum.

- Advertentie -