Andere regeling verkeerslichten Schoterbrug in verband met defecte Waarderbrug

0

De Waarderbrug is al een aantal dagen defect en hierdoor afgesloten. Het gevolg hiervan is dat er meer verkeer op de Spaarndamseweg richting de Schoterbrug gaat. Dit levert vooral in de spits problemen op. Om het verkeer op deze plek beter door te laten rijden, is de regeling van de verkeerslichten aangepast. Het verkeer van en naar de Schoterbrug krijgt langer groen.

Ook de regeling van de andere verkeerslichten op de Spaarndamseweg (kruisingen Zaanenstraat, Waarderbrug en Paul Krugerkade) is aangepast zodat doorgaand verkeer op de Spaarndamseweg langer groen krijgt. Deze maatregelen moeten ervoor zorgen dat de vertraging op de Spaarndamseweg afneemt. In de andere straten zal het verkeer iets toenemen.

De verkeerslichten bij de Prinsenbrug kunnen helaas niet aangepast worden, omdat deze te veel koppelingen heeft met andere kruisingen.

Waarderbrug
Deze maatregelen blijven van kracht tot de Waarderbrug weer is gemaakt. In week 51 (volgende week) krijgt de gemeente meer zicht op de planning van deze reparatie. Er is een onderdeel stuk dat niet op voorraad is en gemaakt moet worden.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)