Samen sterk voor Jesse

Benefietdiner 27 januari 2019

0

Stichting JESWECAN organiseert een benefietdiner. De stichting geeft daarmee het startschot voor een aantal activiteiten, die in 2019 worden georganiseerd. De opbrengst is bedoeld om Jesse, die in 2015 een ernstig auto-ongeluk kreeg, een solide financiële basis te geven. Een basis van waaruit hij verder kan werken aan zijn eigen zelfstandigheid.

Na een ernstig auto-ongeluk heeft Jesse Welp, een sportieve, gezonde en sociale jongen van destijds 19 jaar, traumatisch hersenletsel opgelopen. Na drie jaar behandeling, therapie en intensieve zorg, loopt Jesse nog steeds aan tegen de ingrijpende gevolgen van zijn letsel. De hersenschade die hij heeft opgelopen is voor een groot deel blijvend. Maar door gerichte behandeling is verbetering mogelijk in zijn functioneren.

Benefiet diner
Er is het afgelopen jaar veel werk verzet. Met name door Jesse, maar ook door Stichting JESWECAN. Mede dankzij de steun van haar achterban heeft Jesse de kans gekregen verder te werken aan stabiliteit, lopen en spreken. Maar we kijken verder. Als Stichting zijn we ook bezig met de jaren die voor ons liggen. In 2019 staan verschillende activiteiten op het programma. Met als start het benefiet diner op zondag 27 januari.

JESWECAN
Stichting JESWECAN is opgericht door Karin en Edwin Welp, de ouders van Jesse. Het bestuur bestaat uit zes enthousiaste en betrokken mensen. Zij richten zich op het opzetten van activiteiten en werven van fondsen. Dit allemaal voor een stabiele en zo zelfstandig mogelijke toekomst voor Jesse. De opgedane kennis en ervaring, wordt daarnaast ook ingezet voor jongeren die zich in een vergelijkbare situatie als Jesse bevinden.

Waar en wanneer?
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor een avond met eten, drinken en muziek. Daarnaast vindt een loterij en veiling van prachtige prijzen plaats. De opbrengst van dit alles, gaat naar de Stichting JESWECAN.

Datum: Zondag 27 januari 2019
Waar: Tennispark Brederode, Brederoodseweg 43, Santpoort-Zuid
Tijd: 16.00 uur ontvangst (tot circa 22.00 uur)|
Kosten: 25 Euro pp (diner + 1 drankje)

Wanneer u wil deelnemen, dan graag van tevoren even opgeven via info@jeswecan.nl. Meer informatie? www.jeswecan.nl.