Vier de lente bij Het Veerkwartier

Zondag 24 maart van 10.00 - 21.00 uur

0

Op zondag 24 maart dag viert Het Veerkwartier de lente. Ga samen met fotograaf Jaap Kroon en vogellaar Lars Buckx de natuur in, leer suppen van de Free Movement, neem deel aan de workshop van bureau Bloei of kom de nieuwe kaart proeven. Kom je liever gewoon even langs? Speel dan een spelletje met de kids, bak broodjes op echt vuur en geniet van de live muziek in de kas. Er is van alles te doen, maar niets hoeft, bijna alles kan.

Wat is er te doen?
De hele dag is zoals altijd Het Veerkwartier open, maar deze keer maken wij je bezoek wat specialer om de lente te vieren.

  • 10.00 uur The art of stand up stretching € 9 euro
  • 11.30 uur Veerplas bootcamp (Uit de winterslaap, hup de lente begint! € 10
  • 12.00 uur Workshop Natuurfotografie met fotograaf Jaap Kroon en vogelaar Lars Buckx €30 euro
  • 12.00 uur SUP workshop op de Veerplas €17,50 euro
  • 14.00 SUP workshop op de Veerplas €17,50 euro
  • 15.00 uur Workshop bureau Bloei: voorjaarsmoothies € 10 euro
  • 16.00 uur Live muziek met Jerrycan

Hele dag : Voorproefje van onze nieuwe kaart
Hele dag : spelletjes spelen (reuze boter kaas en eieren, sjoelen en bordspellen)

Voor de workshops natuurfotografie kan je je inschrijven door te mailen naar: programmering@HetVeerkwartier.nl.
Andere workshops zijn vrij deel te nemen. Maar handig als je laat weten of je komt.

PS: ook trappen wij af met de campagne: #HETVEERKWARTIERMOETBLIJVEN
In 2015 is Het Veerkwartier gestart als tijdelijke horecaplek. De ambitie van het veerkwartier was een creatieve buitenplek creëren voor Haarlem. Door de tijdelijkheid hebben we de ruimte gehad om te kunnen experimenteren. Dat is gelukt.

Nu in 2019 zien wij de kans om dit gedachtegoed uit te breiden: onze ambitie is een urban buitenplek creëren waar natuur, recreatie, cultuur en ecologie samenkomen. Voor jong, oud, zakelijk & privé. Voor iedereen, want buiten zijn is goed voor iedereen. En Haarlem verdiend een creatieve culturele horecaplek in de natuur. Op ons programma staat het bouwen van een circulair en zelfvoorzienend paviljoen voor Het Veerkwartier in 2020.

Het Veerkwartier is een stadse vrijhaven, waar iedere dag een beetje anders is. Een plek waar ruimte is voor experiment. Het Veerkwartier is nooit klaar. Het is een plek in ontwikkeling: waar dingen gebeuren en ontstaan. En natuurlijk is het een plek waar de koffie goed is en het eten lekker & eerlijk is. Het is een plek waar ondernemers & ondernemende Haarlemmers hun eigen ding kunnen organiseren. Niet alleen voor een feestje of een borrel, maar juist voor creativiteit.