Verdachte van inbraak gewond

2

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een 40-jarige vrouw uit Haarlem aangehouden op verdenking van een inbraak in een kapperszaak aan de Oude Zijlvest in haar woonplaats. De vrouw raakte gewond bij de inbraak.

Omstreeks 02.10 uur kreeg de politie melding dat er zou worden ingebroken in de kapperszaak. Toen politiemensen in burger ter plaatse kwamen stapte de vrouw juist weer door het ingeslagen raam naar buiten. Hier kon zij worden aangehouden.

De vrouw bleek bij de inbraak, mogelijk door het inslaan van de ruit, verwondingen aan haar hand te hebben opgelopen. Voordat zij kon worden ingesloten in het politiebureau moest de politie met haar naar het ziekenhuis voor behandeling.

De politie stelt een nader onderzoek in.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

2 REACTIES

Comments are closed.