Paranormale Beurs in Haarlem

0

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar het hiernamaals? Wil je graag weten wat Gene Zijde je te vertellen heeft? Of ben je misschien benieuwd naar wat de toekomst voor jou in petto heeft? Dan is dit je kans.

Zondag 14 april is de Paranormale Beurs in wijkcentrum de Wereld, Laan v Berlijn 1 Haarlem van 12.00-17.00 uur, de entree is gratis. Speciaal op deze dag zullen de consulten slechts €10 kosten!

Tijdens deze beurs heb je sowieso de mogelijkheid een gratis zaalreading bij te wonen door medium Greet Vermeulen. Ten tweede kun je een gratis proefles verwachten waarbij de inhoud nog even een verassing blijft. Je kunt bv denken aan een cursus Handlijnkunde of Numerologie.

Tot slot maak je kans op een gratis privé reading van medium Greet Vermeulen als je het Facebook bericht van Ethisch Paranormaal Centrum Kennemerland over de beurs liked en deelt.

Uiteraard ligt er een leuke verassing klaar waarbij je meer informatie krijgt en een aantal leuke materialen. Zorg dan wel dat je er op tijd bij bent want OP=OP. We hopen je graag te mogen verwelkomen. Tot snel, bestuur EPC Kennemerland

Voor meer informatie: www.epckennemerland.nl.